Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Anaokulu
Yıldırım Mah.Belkent Caddesi No 6 Şarkışla/SİVAS

VİZYON

Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip, kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilen, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, yaratıcı, keşfedici ve problem çözücü öğrenciler yetiştirmek.

MİSYON

Çocukların gelişim düzeylerini temel alarak çocuk merkezli, yeteneklerinin gelişmesini sağlayan, yaratıcı ve eleştirel düşünen, toplum bilinci ve sorumluluklarının farkında olan, kültürel değerlere önem veren öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

07.30-12.30 Sabah 12.45-17.45 Öğle

Sivas İline 85 km uzaklıkta.Şarkışla İlçe Merkezi içerisinde.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Şarkışla ilçesinin Nüfusu 23.834 dür. Okulumuz Şarkışla ilçesi Yıldırım Mahallesi Belkent Siteleri içerisinde yer almaktadır.